E.ON - E.ON: Lad så mye du vil
EON_UI_Icon_Letter_48x48 EON_UI_Icon_Smartphone_48x48

E.ON: Lad så mye du vil

I januar annonserte energiselskapet E.ON, at de satser stort på det norske elbilmarkedet, og energiselskapet er allerede i full gang med å utvide fremtidens ladeinfrastruktur i Norden. Nå er ladeoperatøren klar med sine ladeløsninger til norske el-bilister og åpner opp for bestillinger på sin hjemmeside. I Norge vil E.ON tilby ladeløsninger til hjem, bedrifter og kommuner.

Uppdaterat mai 3, 2018
Som noe helt nytt introduserer E.ON flat-rate konseptet i Norge. En løsning selskapet har hatt stor suksess med i Danmark. Løsningen går ut på at el-bilister kan få ubegrenset opplading hjemme og i E.ONs nordiske ladenettverk, til en fast lav pris i måneden. Og de kundene som bestiller en flat-rate ladeløsning fra E.ON innen 30. juni 2018, får de tre første månedene helt gratis. – Vi har som mål at det skal være lett å være el-bilist. Ambisjonen er å forsyne norske elbiler med strøm gjennom sikre og intelligente hjemmeladeløsninger, og gjøre hverdagen enda enklere for elbilister, som vil kunne betale en fast, lav pris i måneden,” sier administrerende direktør i E.ON Danmark og sjef for Mobility forretningen i Norden, Tore Harritshøj.

Som noe helt nytt introduserer E.ON flat-rate konseptet i Norge. En løsning selskapet har hatt stor suksess med i Danmark. Løsningen går ut på at el-bilister kan få ubegrenset opplading hjemme og i E.ONs nordiske ladenettverk, til en fast lav pris i måneden. Og de kundene som bestiller en flat-rate ladeløsning fra E.ON innen 30. juni 2018, får de tre første månedene helt gratis.

– Vi har som mål at det skal være lett å være el-bilist. Ambisjonen er å forsyne norske elbiler med strøm gjennom sikre og intelligente hjemmeladeløsninger, og gjøre hverdagen enda enklere for elbilister, som vil kunne betale en fast, lav pris i måneden,” sier administrerende direktør i E.ON Danmark og sjef for Mobility forretningen i Norden, Tore Harritshøj.

E.ON er et av Europas største energiselskaper og har siden 2013 utvidet Danmarks ladenettverk til elbiler. I 2017 besluttet E.ON-konsernet å utvide sin e-mobility-forretning til resten av Europa, og driver i dag et av Nordens største ladenettverk med aktiviteter i Danmark, Sverige og nå Norge. Norske kunder hos E.ON får dermed også tilgang til E.ONs nordiske ladenettverk.

I fjor kunngjorde E.ON at de sammen med en partner, vil etablere et europeisk nettverk av ultra-raske ladestasjoner, som forbinder Norge med resten av Europa. Etableringen av de første ultra-raske stasjonene er allerede i full gang i Danmark og Tyskland, og allerede i år vil de første stasjonene bli bygget i Norge.

Fakta om E.ONs ladeløsninger:

  • E.ON tilbyr intelligente ladeløsninger til hjem, virksomheter og kommuner.
  • E.ONs elbil-ladere er intelligente software-enheter som legger til rette for fleksible oppkoblings- og betalingsløsninger for bedrifter, kommuner og andre aktører.
  • Med flat-rate konseptet lader du ubegrenset hjemme gjennom en elbil-lader, og ute gjennom E.ONs nordiske ladenettverk til en fast, lav pris.
  • De kundene som bestiller en flat-rate ladeløsning fra E.ON innen 30. juni 2018, får de tre første månedene helt gratis.
  • E.ONs elbillader gir sikker, rask og intelligent opplading.
  • Møter krav om intelligent opplading fra Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB).
  • E.ON vil i løpet av de neste to årene etablere 180 ultra-raske ladestasjoner fra Norge til Italia.

 

Les mer om E.ONs ladeløsninger og priser på www.eondrive.no

Om E.ONs elbil-lader – se filmen her og bli litt klokere

For mer informasjon, kontakt:

Karen Marie Jensen, Kommunikasjonssjef i E.ON Danmark
E-post: karen.jensen@eon.dk
Tlf: +45 3038 6183

Rasmus Larsen, Head of Sales, eMobility Solutions, E.ON Nordic
E-post: rasmus.larsen@eon.dk
Tlf: +45 3038 6113