5 gode grunner til å velge hjemmelader fra E.ON
EON_UI_Icon_Letter_48x48 EON_UI_Icon_Smartphone_48x48
Bilde av ladeboks

5 gode grunner til å velge hjemmelader fra E.ON

Elbilforeningen og Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) anbefaler at du installerer en hjemmelader der du lader lader elbilen din. Med en hjemmeladestasjon lader du nemlig sikrere og raskere enn ved bruk av en vanlig stikkontakt. Du slipper også ta spesielle forholdsregler i hverdagen. Det skal være lett å være elbilist!

Vi er en av Nordens største aktører innen lading av elbil. Her er fem grunner til å plugge elbilen ut av den vanlige stikkontakten og inn i en hjemmeladestasjon:

1. Sikker installasjon

Sammen med vår norske installasjonspartner, Eltel Networks, tilbyr vi sikre, sertifiserte og effektive installasjoner, slik at du som elbilist kan få maks ut av både lader og elbil. Da slipper du å bekymre deg for verken sikkerhet eller langsom oppladning av bilen din.

2. Enkel i bruk

Å lade elbilen din i en hjemmeladestasjon er en enklere og mer sømløs måte å lade elbilen din på. En ladeboks er en investering for hjemmet og sparer deg for å måtte ta forholdsregler i hverdagen.

3. Høy ladeeffekt

Lad bedre med en hjemmelader! E.ON-laderen har langt høyere effekt enn ved tradisjonell lading, så du raskere kan komme tilbake på veien. I tillegg har den som oppgave å optimalisere og effektivisere ladingen av elbilen din og kan derfor ikke sammenlignes med en vanlig stikkontakt.

4. Smart Charge Ready

Alle E.ONs elbil-ladere er “smart charge ready”. Det sikrer en høyere oppetid på nettverket, hurtigere tilkallings- og utbedringstid og dermed en høyere kundetilfredshet. Flere av løsningene våre har fremtidsrettede smartfunksjoner med 24/7-service og lav eller kostnadsfri strømpris på E.ONs nettverk i Sverige og Danmark. Det gjør gjør elbil-laderen din intelligent, tidløs og fremtidssikret.

5. Tilpasset dine behov

For en fast pris i måneden vil vi gjøre hverdagen enda enklere for elbilister. Vi tilbyr løsninger som passer akkurat dine behov, uansett om du kun ønsker en sikker hjemmelader eller et abonnement hvor du i tillegg får all strøm inkludert. Vi har dessuten gode, rentefrie nedbetalingsordninger for ladeboksen.

  • Din elbil-lader installeres av vår autoriserte installatør
  • E.ON er en av Nordens største aktører innen lading av elbil
  • E.ONs kundestøtte er på plass døgnet rundt

Velg din elbil her