Sikker, rask og intelligent oppladning hjemme med E.ONs elbil-lader.
EON_UI_Icon_Letter_48x48 EON_UI_Icon_Smartphone_48x48

Vår elbil-lader

Sikker, rask og intelligent oppladning
til hjem, bedrifter og kommuner

Sikker, rask og intelligent oppladning

Vår elbil-lader gir sikker, rask og intelligent opplading til hjem, bedrifter og kommuner. Alle E.ON elbil-ladere med Home eller All Inclusive er direkte koblet til vårt nordiske inhouse kontrollsenter, noe som sikrer en høy oppetid på nettverket, hurtigere tilkallings- og utbedringstid og dermed en høyere kundetilfredshet.

  • Sertifisert Eltel-installation Installasjonen

Sammen med vår norske installasjonspartner, Eltel Networks, tilbyder vi sikre, sertifiserte og effektive installasjoner, slik at du som norsk el-bilist kan få maks ut av både lader og elbil, uten å bekymre deg for hverken sikkerhet eller langsom oppladning. Elbil-laderen installeres alltid for å oppnå høyest mulig effekt og med eget rele. Merk at hvis det tilkommer ekstraomkostninger utover vår standardinstallasjon, mottar du et tilbud fra vår installasjonspartner på ekstraomkostningene. Du har naturligvis mulighet til å kansellere bestillingen etterpå.

  • Vår elbil-lader møter Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap sine standarder

DSBs klare anbefaling er å installere på-vegg-lader da det gir best sikkerhet, lader raskt og har stor fleksibilitet. Også Norsk Elbilforening anbefaler alle elbileiere å få installert hjemmeladestasjon for sikrere og enklere lading av elbilen.

E.ON-pakken gjør elbil-laderen din intelligent, tidløs og fremtidssikret.

Hva er med i E.ONs abonnement?

  • 24/7-service, hjemme og på nettverket
  • Kontinuerlig overvåking av bl.a varme- og feilstrømssensor
  • Tilkoblet – fjernfunksjon – unngå besøk av tekniker
  • Programvareoppdatering – alltid nyeste standard
  • Møter krav fra bilprodusentens siste sikkerhetsprotokoller
  • Kan lastbalansere – slik at du alltid bruker strømmen din optimalt og sikkert

Bestiller du en E.ON Basic vil du alltid ha muligheten til å oppgradere den til en abonnementsløsning som passer deg, uansett om du vil ha E.ON Home med alle fordelene som kommer med det eller All Inclusive som blant annet har ubegrenset strøm inkludert i abonnementet.