Våre ladeprodukter
EON_UI_Icon_Letter_48x48 EON_UI_Icon_Smartphone_48x48

Våre ladeprodukter

Lad elbilen din trygt, raskt og enkelt

En sømløs ladeopplevelse

Som en av Nordens største aktører innen lading av elbil er vi bevisste vårt ansvar. Nettopp derfor kan du som kjører elbil føle deg trygg på at en hjemmelader fra oss er en god investering.

Med en lader fra E.ON får du enklere og raskere lading enn ved bruk av en vanlig stikkontakt, og med effektiv installasjon utført av en sertifisert tekniker kan du være trygg på at alt fungerer som det skal.

Fremtidssikret
I E.ON jobber vi alltid for å finne de mest optimale løsningene for deg som kjører elbil. Derfor er alle laderne våre laget slik at de har mulighet for intelligente funksjoner, både nå og i fremtiden.

Vi har flere ulike abonnementer til fastpris slik at du enkelt kan velge den løsningen som passer deg og ditt forbruk best. Er du på utkikk etter å investere i en lader uten abonnement har vi selvsagt et tilbud til deg også, og ønsker du å dele opp betalingen kan du gjøre det helt rentefritt. Merk at hvis det tilkommer ekstraomkostninger utover vår standardinstallasjon, mottar du et tilbud fra vår installasjonspartner på ekstraomkostningene. Du har naturligvis mulighet til å kansellere bestillingen etterpå.

Nyhet – Lad på farten!
Om du ønsker å lade mens du er på farten kan du velge mellom to forskjellige løsninger:
– City Card – betal kr 99 for etablering og kr 2,50 pr. kWh for påfølgende forbruk.
– City Member – betal kr 99 pr måned og deretter kr 2 pr. kWh for påfølgende forbruk.
Send en mail til kundeservice@eondrive.no for bestilling og mer informasjon.

Det skal være lett å kjøre grønt
Som eier av en elbil går vi ut i fra at du, som oss, er opptatt av å ta hensyn til miljøet. Men vi tenker også at det skal være lett å være elbilist, og nettopp derfor er ambisjonen vår å forsyne norske elbiler med strøm gjennom sikre, enkle og intelligente løsninger.