EON_UI_Icon_Letter_48x48 EON_UI_Icon_Smartphone_48x48

Oversikt over alle E.ONs ladestasjoner

Bruk kartet under eller EON Drive-appen for å finne din nærmeste ledige ladestasjon. Zoom ut av kartet for oversikt over alle ladestasjoner i Norge. Du kan betale direkte for lading med kredittkort – både via kortet og i appen, dersom du ikke har E.ON-abonnement.
Bestill ladebrikke Last ned E.ON Drive ladeapp

Lading i utlandet og på andre ladestasjoner

Du kan bruke din E.ON ladebrikke på andre ladenettverk samt E.ON ladestasjoneri utlandet. Vær imidlertid oppmerksom på at du da betaler separat for lading.

Ladestasjoner for bedrifter og andre aktører

E.ON tilbyr ulike løsninger for ladestasjoner og lading av elbil. Det betyr at du kan velge nettopp den løsningen som passer deg og din bil sine behov.

Vi har offentlige ladestasjoner over hele landet samtidig som vi tilbyr egne ladestasjoner for bedrifter og borettslag. Les mer om våre ladeløsninger og ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å kartlegge dine eksakte behov, slik at du bare kjøper det du har bruk for.

Hvordan betaler man på ladestasjoner?

Du kan registrere bruker hos oss her. Du vil bli bedt om å legge til et betalingskort, og etter slutt av hver mnd trekkes penger fra kortet – enten du bruker E.ON Drive-appen eller ladekortet.

Finner du ikke svar på det du lurer på er du velkommen til å ta kontakt med vår kundesupport her.

Hvordan bruker jeg E.ONs ladestasjoner?

For å bruke en E.ON ladestasjon aktiverer du opplading med brikke fra E.ON, Elbilforeningen, eller E.ON Drive-appen.

  • Hvis du bruker brikke, kobler du til laderen, holder brikken foran anvist felt og trykker start.
  • Dersom du benytter deg av appen for å lade, skriver du inn id-nummeret til ladestasjonen, velger hvilken ladekontaktype du bruker, og trykker start.
Hvordan lader jeg min elbil uten et ladekort?

Ved å registrere deg her kan du laste ned E.On Drive-appen, og velge mellom å bruke den eller ladebrikke på våre ladestasjoner.