EON_UI_Icon_Letter_48x48 EON_UI_Icon_Smartphone_48x48

Oversikt over alle E.ONs ladestasjoner

Bruk kartet under eller EON Drive-appen for å finne din nærmeste ledige ladestasjon. Zoom ut av kartet for oversikt over alle ladestasjoner i Norge. Du kan betale direkte for lading med kredittkort – både via kortet og i appen, dersom du ikke har E.ON-abonnement.
Bestill ladebrikke Last ned E.ON Drive ladeapp

Lading i utlandet og på andre ladestasjoner

Du kan bruke E.ON ladebrikken på andre ladenettverk i blant annet Danmark, Sverige og Tyskland samt E.ON sine ladestasjoner i utlandet. Vær imidlertid oppmerksom på at du da betaler separat for lading.

For kart over lynladere i Norden kan du se sidene til Powered by E.ON Drive & Clever. Operatøren Clever og E.ON Drive har skapt et joint venture for å bygge og drive lynladere langs motorveier rundt om i Skandinavia.

 

Ladestasjoner for bedrifter og andre aktører

E.ON tilbyr ulike løsninger for ladestasjoner og lading av elbil. Det betyr at vi har offentlige ladestasjoner over hele landet samtidig som vi tilbyr egne ladestasjoner for bedrifter og borettslag.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å kartlegge dine eksakte behov, slik at du bare kjøper det du har bruk for.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan betaler man på ladestasjoner?

Du kan registrere bruker hos oss her. Du vil bli bedt om å legge til et betalingskort, og etter slutt av hver mnd trekkes penger fra kortet – enten du bruker E.ON Drive-appen eller ladekortet.

Finner du ikke svar på det du lurer på er du velkommen til å ta kontakt med vår kundesupport her.

Hvordan bruker jeg E.ONs ladestasjoner?

For å bruke en E.ON ladestasjon aktiverer du opplading med brikke fra E.ON, Elbilforeningen, eller E.ON Drive-appen.

  • Hvis du bruker brikke, kobler du til laderen, holder brikken foran anvist felt og trykker start.
  • Dersom du benytter deg av appen for å lade, skriver du inn id-nummeret til ladestasjonen, velger hvilken ladekontaktype du bruker, og trykker start.
Hvordan lader jeg min elbil uten et ladekort?

Ved å registrere deg her kan du laste ned E.On Drive-appen, og velge mellom å bruke den eller ladebrikke på våre ladestasjoner.

E.ON tilbyr ulike løsninger for ladestasjoner og lading av elbil. Det betyr at du kan velge nettopp den løsningen som passer deg og din bil sine behov. Vi har offentlige ladestasjoner over hele landet samtidig som vi tilbyr egne ladestasjoner for bedrifter og borettslag. Les mer om våre løsninger på denne siden.

Ladestasjoner til elbil

Du kan velge om du vil ha ladeboks hjemme, på kontoret eller benytte E.ONs offentlige ladenettverk.

Offentlig opplading

Vi leverer ladebokser til parkeringshus, offentlige ladeplasser, kommunale ladeplasser, ladecontainere og mer.

Alle E.ON-ladere er tilkoblet vårt nordiske inhouse kontrollsenter, noe som sikrer en høyere oppetid på nettverket, hurtigere tilkallings- og utbedringstid og dermed en høyere kundetilfredshet. Vi ordner også med montering av elbil-ladere og opplading av elbilene deres.
Ladestasjoner til offentlig bruk

Bedrifter og firmabiler

Lad opp din egen firmabil på jobben og tilby opplading til medarbeidere, kunder og gjester. Vi tilbyr løsninger for firmabiler slik at disse kan lades både på arbeidsplassen og hjemme hos den ansatte, mens bedriften eller leasingselskapet er mottaker av strømregningen.
Ladestasjoner for bedrifter og ansatte

Sameie og borettslag

Beboere i borettslag og sameier skal kunne få lade elbilen. Men hvordan skal man gå frem for å få satt opp ladestasjoner? Med våre skreddersydde ladeløsninger blir reisen mot et miljøvennlig sameie og borettslag, enkel. Vi rådgir styret og hjelper deg med prosessen.
Ladestasjoner for borettslag

Trenger du ladestasjoner?

Vi hjelper deg med å kartlegge dine eksakte behov, slik at du bare kjøper det du har bruk for.

Fyll gjerne ut hvor mange ladeplasser dere har, hva dere tenker om betalingsløsninger og om ladeplassene vil være innendørs eller utendørs, så tar vi en prat om hva dere ønsker og har behov for.