EON_UI_Icon_Letter_48x48 EON_UI_Icon_Smartphone_48x48

Parkeringshus

Oppdatert

Velg ladeboks fra E.ON til ditt parkeringsanlegg

Som eier av et parkeringsanlegg er du avhengig av å være på lag med en partner som kan sikre at løsningene du leverer til parkeringsgjester med elbil er optimale.

Med E.ON i ryggen er du sikker på å få et velprøvd, gjennomtestet produkt og en bærekraftig energiløsning skreddersydd for dine behov. Befaring og installasjon utføres av E.ONs sertifiserte samarbeidspartnere.

Befaring og installasjon utføres av E.ONs sertifiserte samarbeidspartnere.

Fem grunner til å velge E.On som leverandør av dine ladebokser

1. Lovpålagte krav

For aktører som driver kommersielle parkeringsplasser gjelder det nå nye parkeringsforskrifter som sier at man skal legge til rette for at inntil 6% av alle plasser må være med lademulighetere for elbil. Da er det viktig at laderne du tar i bruk følger Direktoratet for samfunnsikkerhet og beredskaps standarder, og det gjør naturligvis laderne fra E.On

2. Attraktiv parkering

For hvert år som går, blir andelen ladbare biler i Norge større og større, spesielt hvis man ser til de store byene. På sikt vil det derfor oppstå et stort behov for lademuligheter nærmest overalt, og ved å installere ladere fra E.ON vil du bli mer atttraktiv for potensielle parkeringssgjester fordi de vet at de kan lade bilen sin på en sikker og forutsigbar måte.

3. Smarte betalingsmodeller

E.ON skreddersyr betalingsløsninger etter ditt behov, noe som vil si at du helt og holdent slipper å styre med fakturering o.l. Vi tar oss av alt det praktiske knyttet til avregning, og siden vi har godkjente strømmålere i hver boks kan vi regne av direkte mot kunden som har brukt laderen.

4. Serviceordning

Hvert år vil våre ladere fysisk kontrolleres av sertifiserte teknikere for å sørge for at de holder den høye standarden vi setter, og for å sikre uavbrutt drift i lang tid fremover.

Våre teknikere står også klare til å rykke ut dersom kontroll-senteret oppdager avvik eller feilmeldinger på de enkelte ladestasjonene.

5. Fremtidsrettede løsninger

Alle våre ladere er intelingente. Det vil si at vi hele tiden kan oppdatere de med nye smarte funksjoner og tillegstjenester. De er online, tilkoblet vårt nordiske kontrollsenter noe som også sikrer en høyere oppetid på nettverket og hurtigere tilkallings- og utbedringstid.

Vår kundesupport er tilgjengelig døgnet rundt: Ring oss på 90 72 16 62 eller ta kontakt via kundeservice@eondrive.no.

Trenger du ladestasjoner til parkeringsplasser?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å kartlegge dine eksakte behov, slik at du bare kjøper det du har bruk for.

Fyll gjerne ut hvor mange ladeplasser dere har, hva dere tenker om betalingsløsninger og om ladeplassene vil være innendørs eller utendørs, så tar vi en prat om hva dere ønsker og har behov for.