EON_UI_Icon_Letter_48x48 EON_UI_Icon_Smartphone_48x48
E.ON – eksperten på elbillading er endelig i Norge

E.ON Norge

Eksperten på elbillading er endelig i Norge

Lei av bompenger og opptatt av miljø og fleksibilitet? Det er smart å kjøre elbil, men ikke alle lader på den smarteste måten. Enten du skal ha en raskere hjemmelader, lader på jobben eller på hytta, leverer E.ON en oppdatert, lønnsom og trygg måte å lade elbilen på. Uansett om du har en Tesla, en Nissan Leaf eller en annen elbil.

Det går ikke bare raskere å lade med E. ON, du og familien din er også aktivt med på omstillingen til en grønn hverdag. E.ON-konsernet har i løpet av de siste 10 årene investert mer enn 11 milliarder euro i utviklingen av innovative og fornybare energiløsninger for våre kunder og samarbeidspartnere.

Vi er førende på grønne eMobility-løsninger, og mer enn 93% av energien E.ON produserer i Norden kommer i dag fra fornybare og CO2-nøytrale energikilder. En grønn verden du er en del av, hver gang du kobler deg på en av våre ladere.

Hvem er vi?

E.ON Norge er en avdeling av E.ON Danmark, som er en del av det internasjonale privateide energiselskapet E.ON SE med 33 millioner kunder og 44.000 medarbeidere .

Dette er en ekstra trygghet for deg når du skal velge leverandør av ladeløsninger til din elbil – med E.ON i ryggen er du sikker på å få et velprøvd, gjennomtestet produkt og en bærekraftig energiløsning skreddersydd for dine behov.

E.ON i andre land

E.ON SE er et av Europas største energiselskaper og er til stede i flere land utover Norge: Sverige, Tyskland, Danmark, Storbritania, Nederland, Belgia, Frankrike, Italia, Østerrike, Slovenia, Kroatia, Slovakia, Tsjekkia, Ungarn, Polen, Romania og Tyrkia.

Les mer på eon.com.

E.ON Norge er en avdeling av E.ON Danmark, en del av det internasjonale energiselskapet E.ON SE

E.ON Norge AS
Org.nr.: 919 762 799