EON_UI_Icon_Letter_48x48 EON_UI_Icon_Smartphone_48x48

Ladestasjon for bedrifter

Oppdatert

Ladestasjoner og ladeløsninger for bedrifter og firmabiler

Det skal være lett for bedrifter og virksomheter å være miljøvennlige. Derfor tilbyr vi ikke bare skreddersydde ladeløsninger for elbiler til bedriften din. Vi tilbyr også å ta hånd om installasjon, service og administrasjon sånn at dere kan fokusere på virksomheten deres. 

Med ladestasjoner styrt av E.ON kan du:

 • Lade deres egen bilflåte på ladestasjoner ved bedriften
 • Gi ansatte mulighet til å lade ved bedriften, hjemme eller begge deler
 • Tilby lading til gjester og kunder
 • Gjøre ladeplassen åpen for andre og få offentlig tilskudd

Fordelene med å bruke E.ON er:

1. Skreddersydd og smart

E.ONs elbil-ladere er intelligente softwareenheter med fleksible oppkoblings- og betalingsløsninger som kan skreddersys for bedrifter, kommuner og andre aktører.

2. Kundestøtte når du trenger det

Alle våre ladeløsninger har automatisk programvareoppdatering, fjernovervåking og 24/7 kundeservice. Er det noe du lurer på skal det være enkelt å snakke med oss på kundesupport.

3. Atomatiske betalinger

Prosessen rundt refusjon og betalinger for ladeadministrasjonen er gjort automatisk.

4. Enkel ladeadministrasjon

Få detaljert innsikt i hvordan ladestasjonene brukes og sorter etter bruker, stasjon, plassering, tid og mer for bedre bedriftsbeslutninger.

Les mer om bestillingsprosessen ved nye ladestasjoner.

Vi hjelper deg i gang!

Vi hjelper deg med å kartlegge dine eksakte behov, slik at du bare kjøper det du har bruk for – en skreddersydd løsning til din arbeidsplass.

Fyll gjerne ut hvor mange ladeplasser dere har, hva dere tenker om betalingsløsninger og om ladeplassene vil være innendørs eller utendørs, så tar vi en prat om hva dere ønsker og har behov for.

  Dynamisk lastbalansering lader bilene raskt

  Med dynamisk lastbalansering bruker dere strømkapasiteten på best mulig måte. Denne løsningen styres via E.ON sitt bakendsystem der det legges parametere for maksbelastning på en gitt kurs og tilknyttede ladestasjoner.

  Dette sikrer at hovedsikringen aldri blir overbelastet og effekt defineres ut i fra hvor mange biler som er koblet til samtidig. Har dere en bilflåte som flere elektriske lastebiler, eltaxier eller elbusser er dette spesielt nyttig. Dere velger også selv om det skal være plasser med prioritert lading, om ikke alle parkeringsplassene skal ha lik tilgang på den tilgjengelige strømmen.

  Elektrifisering av firmabiler

  E.ON og LeasePlan har inngått en samarbeidsavtale, som skal gjøre det naturlig for LeasePlans kunder å velge E.ONs løsninger for lading av elbil.

  “Det må være smidig og enkelt å velge en elektrisk firmabil. Alle våre ladeløsninger er intelligente og har automatisk programvareoppdatering, fjernovervåking og 24/7 kundeservice. Det betyr at overgangen fra fossil bil til elektrisk firmabil går smidig både for selskapene og medarbeiderne, ” sier Tore Harritshøj, administrerende direktør i E.ON Norge og sjef for eMobility forretningen i Norden.

  EON drive booster ladestasjoner

  Enkel tilkobling for ansatte og gjester

  Om dere ønsker at noen ladestasjoner skal være tilgjengelig for gjester og besøkenede kan noen ladestasjoner settes opp som offentlige ladere. Dette gjør det mulig for besøkende å få tilgang til ladeboksene gjennom betaling, enten via eondrive app eller easypark appen.

  Ladestasjon med lader koblet til en elbil fra en bedrift

  Elbillading og ladestasjoner på arbeidsplassen

  E.ON tilbyr rådgivning til våre partnere og deres kunder på etablering og montering av ladestasjoner og tilhørende løsninger. Vi kan også bistå i anbudsprosesser.

  Vi står for etablering og installasjon av ladestasjoner i samarbeid med autorisert installatør. Pris på installasjon kan variere da det er mange forhold å ta hensyn til. Endelig installasjonspris fastsettes på bakgrunn av befaring.

  Les mer om bestillingsprosessen ved nye ladestasjoner.

  Etter montering er det ingen kostnader for bedriften tilknyttet ladestasjonene. Bedriften betaler for strømforbruket, og E.ON refunderer dette månedlig.

  Vi investerer også i fremtiden

  Elbileksperten på arbeidsplassen er endelig i Norge. Kunnskapen har vi tilegnet oss på det europeiske elbilmarkedet, hvor vi stadig inngår nye vellykkede avtaler med bedrifter, kommuner og andre offentlige institusjoner om oppføring av hurtigladere.

  Vi har en ambisjon om å bli Europas ledende elbiloperatør og setter derfor ut et solid nettverk av ladestasjoner (150-350 kW) spredt over hele Norden og Europa i løpet av de neste tre årene.

  Vårt team

  Kristoffer Tegnér | Key Account Manager
  kundeservice@eondrive.no |

  Henning Møller | Deployment Manager
  kundeservice@eondrive.no |