EON_UI_Icon_Letter_48x48 EON_UI_Icon_Smartphone_48x48

Ladestasjoner for borettslag og sameier

E.ON lader elbilene i ditt borettslag eller sameie!

For mange borettslag og sameier kan det oppleves som både komplisert og tidkrevende å skulle gå i gang med å opprette ladestasjoner til elbil for sine beboere. Men! For å vise deg hvor enkel denne prosessen faktisk kan være, får du her fem gode grunner til å velge elbil-lader fra E.ON til ditt borettslag eller sameie.

1. Attraktivt boligmiljø

For hvert år som går, blir andelen ladbare biler i Norge større og større, spesielt hvis man ser til de store byene. På sikt vil det derfor oppstå et stort behov for lademuligheter i tilknytning til privat bolig. Ved å installere ladere fra E.ON i ditt borettslag eller sameie øker du rett og slett verdien på boligene, og du blir mer attraktiv både for fremtidige og nåværende beboere.

2. Smarte betalingsmodeller

E.ON skreddersyr betalingsløsninger etter ditt behov, noe som vil si at du helt og holdent slipper å styre med fakturering o.l. Vi tar oss av alt det praktiske knyttet til avregning, og siden vi har godkjente strømmålere i hver boks kan vi regne av direkte mot beboeren som har brukt laderen.

3. Enkelhet og rådgivning

I et borettslag eller sameie er det gjerne like mange meninger som det er mennesker. Heldigvis for dere bistår E.ON med rådgivning, og vi går inn og ser på hvilke konkrete behov dere har, både nå og i fremtiden, før dere tar en avgjørelse. Deretter vil vår autoriserte samarbeidspartner installere hurtigladere hos dere, og vi tar oss av den kjedeligste jobben som avregning, drift og service.

4. Fremtidsrettede løsninger

Alle våre ladere er Smart Charge Ready. De er online, tilkoblet vårt nordiske kontrollsenter noe som sikrer en høyere oppetid på nettverket og hurtigere tilkallings- og utbedringstid. Flere av løsningene våre har også fremtidsrettede smartfunksjoner med 24/7-service.

5. Støtte til utarbeidelse av stipendsøknad

I mange kommuner finnes det støtteordninger for etablering av ladestasjoner, og også her kan E.ON bistå, da med grunnlaget for søknad o.l.

 

Kontakt oss for en uforpliktende prat!


Trevor Bajwa
Key Account Manager
trevor.bajwa@eon.dk
+4741235145
Hallgeir J. Larsen
Hallgeir J. Larsen
Key Account Manager
hallgeir.larsen@eon.com
+4741238614

 

  • Din elbil-lader installeres av vår autoriserte installatør
  • E.ON er en av Nordens største aktører innen lading av elbil
  • E.ONs kundestøtte er på plass døgnet rundt