EON_UI_Icon_Letter_48x48 EON_UI_Icon_Smartphone_48x48
Offentlig ladestasjon fra E.ON

Lad elbilen på våre offentlige ladestasjoner

Vi er medlem av Norsk Elbilforening. Har du deres ladebrikke, trenger du ikke bestille ladebrikke fra E.ON. Se lenken med instruksjoner ved å bla lengst ned på siden.

Bestill ladebrikke og lad på våre ladestasjoner

Å kjøre på el skal være enkelt. Med vår ladebrikke lader din elbil på våre ladestasjoner i Norge. Du kan finne ladepunktene i EON Drive appen.

Bestill ladebrikke

Priser på E.ON offentlige ladestasjoner*

*Andre priser kan forekomme på stasjoner der E.ON er operatør, men eier setter egne priser. Du kan alltid se gjeldende pris på ladestasjonen i appen.

Byladere: 2,50 kr inkl. mva. pr. kWh
Hurtigladere: 4 kr inkl. mva. pr. kWh
Lynladere: 5 kr inkl. mva. pr. kWh**

**Lynladere i Norden eies og drives av Powered by E.ON Drive & Clever. Den danske operatøren Clever og tyske E.ON Drive har skapt et såkalt joint venture for å bygge og drive lynladere langs motorveier i Skandinavia. Dette felleskontrollerte selskapet er helt atskilt fra E.ON i Sverige og drives for profitt helt separat fra E.ON-strukturen i Norden.

Joint Venture har som mål å koble byene i Danmark, Sverige og Norge gjennom totalt 48 etableringssteder. Joint Venture oppfyller et løfte til EU-kommisjonens CEF-program (Connecting Europe Facility) om å bygge 28 EU-samfinansierte virksomheter i Danmark og Sverige. Ytterligere 20 etableringer er etablert i Norge utenfor EUs medfinansiering.

De juridiske navnene på Joint Venture er «Ultra-Fast Charging Venture Scandinavia ApS» i Danmark, UFC Sweden AB i Sverige og Ultra-Fast Charging Scandinavia AS i Norge. Joint Venture vil bruke merkenavnet «Powered by E.ON Drive & Clever» i all ekstern kommunikasjon, PR og markedsføring.

Bor du i et sameie eller borettslag?

For mange borettslag og sameier kan det oppleves som både komplisert og tidkrevende å skulle gå i gang med å opprette ladestasjoner til elbil for sine beboere. Klikk her for å se hvordan vi kan hjelpe deg.