EON_UI_Icon_Letter_48x48 EON_UI_Icon_Smartphone_48x48

Lad elbilen på våre offentlige ladestasjoner

Vi er medlem av Norsk Elbilforening. Har du deres ladebrikke, trenger du ikke bestille ladebrikke fra E.ON. Se lenken med instruksjoner ved å bla lengst ned på siden.

Bestill ladebrikke og lad på våre ladestasjoner

Å kjøre på el skal være enkelt. Med vår ladebrikke lader din elbil på våre ladestasjoner i Norge. Du kan finne ladepunktene i EON Drive appen.

Bestill ladebrikke

Priser på E.ON offentlige ladestasjoner*

*Andre priser kan forekomme på stasjoner der E.ON er operatør, men eier setter egne priser. Du kan alltid se gjeldende pris på ladestasjonen i appen.

Byladere: 2,50 kr inkl. mva. pr. kWh
Hurtigladere: 4 kr inkl. mva. pr. kWh
Lynladere: 5 kr inkl. mva. pr. kWh**

**Lynladere i Norden eies og drives av Powered by E.ON Drive & Clever. Den danske operatøren Clever og tyske E.ON Drive har skapt et såkalt joint venture for å bygge og drive lynladere langs motorveier i Skandinavia. Dette felleskontrollerte selskapet er helt atskilt fra E.ON i Sverige og drives for profitt helt separat fra E.ON-strukturen i Norden.

Joint Venture har som mål å koble byene i Danmark, Sverige og Norge gjennom totalt 48 etableringssteder. Joint Venture oppfyller et løfte til EU-kommisjonens CEF-program (Connecting Europe Facility) om å bygge 28 EU-samfinansierte virksomheter i Danmark og Sverige. Ytterligere 20 etableringer er etablert i Norge utenfor EUs medfinansiering.

De juridiske navnene på Joint Venture er “Ultra-Fast Charging Venture Scandinavia ApS” i Danmark, UFC Sweden AB i Sverige og Ultra-Fast Charging Scandinavia AS i Norge. Joint Venture vil bruke merkenavnet “Powered by E.ON Drive & Clever” i all ekstern kommunikasjon, PR og markedsføring.

Bor du i et sameie eller borettslag?

For mange borettslag og sameier kan det oppleves som både komplisert og tidkrevende å skulle gå i gang med å opprette ladestasjoner til elbil for sine beboere. Klikk her for å se hvordan vi kan hjelpe deg.