EON_UI_Icon_Letter_48x48 EON_UI_Icon_Smartphone_48x48

Skaff ladestasjoner på parkeringsplassene og bybiler til ansatte

Gjør transport enklere for ansatte og kunder.

Oppdatert
Kontorene til gjensidige i danmark med ladestasjoner utenfor

Nye ladestasjoner for Gjensidige sine kontorer i Københavns Sydhavn

Gjensidige Forsikring sine kontorer i Københavns Sydhavn ville kjøre grønnere, spare drosjeregninger og tilby sine ansatte og kunder muligheten for fleksibel transport. Så de satte opp fire ladestasjoner og fikk plass til bybiler som kunne brukes av hvem som helst.

Kanskje det er noe for din bedrift også?

Ladestasjoner for bedrifter

Ta bilen hjem i regnet

«Som så mange andre bedrifter ønsker vi å være mer miljøbevisste og samtidig gjøre det enkelt for våre ansatte å ta grønne valg. Med bybiler kan våre ansatte som sykler til jobb om morgenen ta elbil hjem på ettermiddagen, eller bruke elbilene til møter fremfor drosjer», forklarer Bente Refsgaard, leder for kontordrift.

Ingen ekstra administrasjon eller oppgjør

De ansatte i Gjensidige oppretter seg som brukere hos en leverandør for bybiler, eller tegner et E.ON-abonnement dersom de selv har en elbil eller plug-in hybrid som de ønsker å lade på jobb. E.ON vil deretter håndtere både oppgjør og administrasjon – så det er langt færre utgiftsdokumenter å håndtere.

Ladestasjonene ble lønnsomme

Investeringen i ladestasjoner kan fort betale seg tilbake:

«Faktisk sier våre kunder at de sparer 50-75 % sammenlignet med drosjer, så det er verdt å ta med seg i sine beregninger», understreker Anders Jelstrup Besenbacher, Head of Sales & Customer Service hos SHARE NOW, en leverandør av bybiler i København.

Smart parkering og turer ut av kommunen

Men fleksibilitet for den ansatte er også viktig. Selv sitter du bak rattet i bybilen, så du er ikke avhengig av å vente på taxi. I tillegg er det enkelt å finne ledig plass på en E.ON ladestasjon, hvor du kan sette bybilen til lading og avslutte turen. Både parkering og strøm er inkludert i minuttprisen som betales av bruker.

4 Fordeler med egne ladestasjoner og bybiler på strøm

  1. Du sparer på taxiregninger
  2. Du kjører miljøvennlig og sparer CO2
  3. Du gjør det enkelt for dine ansatte å ta grønne valg
  4. Du tilbyr en mer fleksibel transport enn taxi og kollektiv trafikk

Få ladestasjoner for elbiler fra E.ON

  • Sikre fremtiden til din bedrift med ladestasjoner på parkeringsplassene dine.
  • Gjør det enkelt å kjøre grønt
  • Få en løsning som passer akkurat deg
  • Overlat oppgjør, administrasjon og drift til oss

Skal vi sette opp ladestasjoner hos deg?

Vi hjelper deg med å kartlegge dine eksakte behov, slik at du bare kjøper det du har bruk for. Ta kontakt med oss på telefon eller mail, så tar vi en prat om hva dere ønsker og har behov for.

Se også