EON_UI_Icon_Letter_48x48 EON_UI_Icon_Smartphone_48x48

Løsningene som viser fordelene med leasing av elbil

Leasing av elektrisk varebil og firmabil kan gi svært gunstige betingelser. Med intelligente ladeløsninger og støtteordninger sparer du både selv og miljøet.

Oppdatert
EON ladesatsjon i en garasjeplass som lader to elbiler samtidig

Gode støtteordninger

Det skal være enkelt og problemfritt å velge elbil. For bedrifter er det nå perfekt timing å bytte ut bensinbilen med elektrisk varebil. Med dagens støtteordninger kan du få opptil 50.000 kroner i økonomisk tilskudd.

For Enova endret støtteordningen for varebiler i 2020. Støttebeløpet regnes ut fra lastevolum, nyttelast, egenvekt og hva en tilsvarende varebil med tradisjonelt drivstoff koster. Om varebilen skal leases, er det leasingselskapet som skal søke om støtte.

Man kan også få et tilskudd på 5.000 kroner for lader til bilen ved å søke om støtte til infrastruktur lader dersom du har fått støtte til bil av Enova. Videre er det verdt å merke seg at noen kommuner gir tilskudd til infrastruktur for lading av elvarebiler i daglig drift. Bergen og Oslo er eksempler på dette.

Dessuten er det mye å spare på lave driftskostnader og selvfølgelig miljøet. Flere av våre kunder har opplevd et oppsving i omdømme etter overgangen fra bensin til elektrisk kjøretøy.

Det er verdt å merke seg at denne støtten ikke gjelder for kjøp av bruktbil og må søkes om når bilen bestilles.

Smarte tjenester

E.ON jobber for at det skal bli enklere å lease elbiler. Med ladestasjoner på offentlige plasser gjør vi nettopp det. Dette gjøres med løsninger for firmabiler slik at disse kan lades både på arbeidsplassen og hjemme hos den ansatte.

Med ladebokser fra E.ON kan du lade opp alle typer elbiler og plug-in hybrider som er tilsluttet vårt back-end-system. Alle løsningene er intelligente og har automatisk programvareoppdatering. Det sørger for en smidig overgang til elektrisk firmabil både for selskaper og brukere. Fordelene er mange enten du representerer bedrift eller leasingselskap.

  • Fjernovervåking og 24/7 kundeservice hele året.
  • Smarte ladetjenester og komplett installasjon.
  • Enkel ladeadministrasjon med detaljert innsikt i hvordan ladestasjonene brukes.
  • Strømrefusjon. Ansatte får refundert penger på strømmen de bruker til lading.

Nordisk ladenettverk

Ved å velge en ladeløsning fra E.ON får du som kunde adgang til det nordiske ladenettverket, som stadig vokser med både vanlige og ultra-hurtige ladestasjoner.

Elektriske kjøretøy er mer stillegående, lettere å vedlikeholde, rimeligere i drift og bedre for miljøet. Det er flere grunner til at din bedrift bør følge trenden og bli med på det grønne skifte. Leasing er en enkel løsning om du har få eller mange biler i bedriften. Her er fem gode grunner til å komme i gang.

  • Miljøvennlig profil
  • Mye billigere enn fossilt brennstoff. Krever også mindre vedlikehold
  • Stadig større og bedre utvalg
  • Forventninger hos forbrukerne.
  • Trygge og fornøyde sjåfører

Skal vi sette opp ladestasjoner hos deg?

E.ON fortsetter å satse på fornybar energi og ladeløsninger. Vi samarbeider med både bedrifter og leasingselskaper.

Vi skreddersyr ladeløsningene etter dine behov. Ta kontakt med oss på telefon eller e-post, så finner vi sammen ut hva som er de beste løsningene for deg.

Se også