EON_UI_Icon_Letter_48x48 EON_UI_Icon_Smartphone_48x48

Tjen penger på ladestasjonene dine

Samtidig som det er økonomisk kan du med ladestasjoner styrt av E.ON, tjene penger på anlegget ditt.

Oppdatert
En elbil som lader på en av to tilgjengelige Booster ladestasjoner

Terskelen for å innføre tiltak slik at bedrifter og virksomheter blir miljøvennlige skal være lav. Derfor er det enkelt å komme i gang med ladestasjoner for virksomheten din. Med E.ONs løsninger gir det mange fordeler, blant dem en økonomisk gevinst.

I tillegg til å ha refusjon av strøm har eiere av ladestasjoner muligheten til å tilby lading for både gjester og kunder. Ladeanlegget kan enkelt gjøres tilgjengelig mot betaling i eller utenfor arbeidstiden.

Ved å installere en ladeløsning ved bedriften kan man gjøre parkeringsplassene til en ny inntektskilde. Dere kan selv sette prisen per minutt eller kilowattime og få full kontroll over forbruket gjennom baksystemet til E.ON Drive.

Enkelt å bruke for besøkende

For at lading på ladestasjonene skal være så enkelt som mulig er det lagt opp til at brukeren skal kunne lade på flere ulike måter, enten de er registrert hos E.ON eller ikke.

Lading på ladestasjoner styrt av E.ON kan betales på flere måter:

  • E.ON Drive appen
  • Ladebrikke
  • Betaling via Easypark appen
  • Elbilforeningens ladebrikke

Du som bedriftskunde og eier av ladestasjoner står fritt til å velge om dere vil ha et åpent ladeanlegg med flere betalingsmuligheter eller kun noen av alternativene.

En elbil som lader på en Booster ladestasjon

Økonomiske fordeler

Samtidig som ladestasjonene kan fungere som en egen inntektskilde er lading på jobb og tilgjengelige firmabiler et økonomisk insentiv for de ansatte. Å tilgjengeliggjøre ladestasjoner vil spare ansatte og bedrifter for kostnader opp mot andre transportmidler og kan fort betale seg tilbake:

– Våre kunder sier at de sparer 50-75 prosent sammenlignet med drosjer, så det er verdt å ta med seg i sine beregninger, understreker Anders Jelstrup Besenbacher, Head of Sales & Customer Service hos SHARE NOW, en leverandør av bybiler i København.

Full oversikt over forbruket

Gjennom vårt administrasjonssystem og ladeapp får dere enkelt full kontroll på historikk over forbruk og fakturaer. Forbruket kan leses av for hver enkelt bruker eller ladepunkt.

Skal vi sette opp ladestasjoner hos din bedrift?

Vi hjelper deg med å kartlegge dine eksakte behov, slik at du bare kjøper det du har bruk for. Ta kontakt med oss på telefon eller mail, så tar vi en prat om hva dere ønsker og har behov for.

Se også